Over ons

Geschiedenis
Maurice Leisink is de 3e Leisink in een rij die zich in Drempt op het bouwen toelegt. In 1915 bouwde zijn opa Reinder Leisink zijn eerste koeienstal in opdracht. Vervolgens nam Henk Leisink het bouwbedrijf in 1964 over. Van hem leerde zoon Maurice uiteindelijk de fijne kneepjes van het bouw-vak. Hij nam het bedrijf in 2005 van zijn vader over. Sinds die tijd helpt Henk Leisink zijn zoon bij drukke tijden nog regelmatig in de werkplaats.

Werkplaats & materieel
In de professionele werkplaats van Leisink Bouw kunnen ook houtconstructies in grote formaten, zoals kozijnen, trappen en deuren, worden voorbereid. Dit komt een efficiënt bouwproces ten goede. Voor speciale afwerkingen zijn bovendien verschillende frees-, zaag- en boor-machines voorhanden.
In zijn bus heeft Maurice daarnaast een groot assortiment aan kwaliteitsgereedschap. Dat loopt van handzaag tot een mobiele De Walt afkortzaag van duizenden euro’s. Goed gereedschap is tenslotte het halve werk.

Bouwpartners
De Achterhoek, de Liemers en de Veluwezoom tot en met Arnhem, Leisink Bouw kent er de weg, de gebruiken en de bouwpartners die hij kan inzetten. Deze bouwpartners zijn constructeurs en architecten voor het voortraject, leveranciers voor de beste en voordeligste materialen en andere zelfstandige vaklieden voor samenwerkings-opdrachten. Denk bij dit laatste bijvoorbeeld aan metselaars, stukadoors, tegelzetters, loodgieters, elektriciens, etc. Afhankelijk van een bouwopdracht wordt naar de meest ideale partners gezocht.